En el nostre centre d'activitats aquàtiques situat a Cala Llevadó, Tossa de Mar, podràs gaudir de diferents activitats com esquí aquàtic, kayak, padel surf o banana boat.

KAYAK

Activitats aquàtiques kayak

Els nostres caiacs són d’iniciació, auto buidables i molt fàcils i segurs de portar. I les nostres rutes estan a l’abast de qualsevol persona, encara que mai abans  no ho hagi practicat. Dissenyat per als interessats a aprendre a palejar amb la tècnica correcta i fer sortides de manera segura. Una sessió encaminada a iniciar els participants a aquest esport i introduir-los en temes bàsics de seguretat. Començarem la sessió treballant la tècnica de paleig en sec, per després posar en pràctica tots els continguts treballats en sec en una piragua i fent una petita excursió de caiac.

NIVELL

Fàcil, apte per a tots els públics

INCLOU:

Nocions bàsiques per a iniciació i ruta de 2 hores
1 instructor titulat
caiac doble auto-buidable i pala

Activitats kayak

PADEL SURF

L’objectiu principal dels cursos de Paddle Surf és adquirir independència per navegar de forma segura i autònoma, reconeixent les condicions ideals per a la pràctica de SUP. En poc temps, els alumnes són capaços de navegar, practicar bords i girs, de manera que aprenen a entrar i sortir de l’aigua amb una taula de Paddle Surf per primera vegada.

Padel surf platja

NIVELLS

Iniciació / Perfeccionament /Tecnificació

INCLOU:

·Classes de Paddle Surf adaptades al nivell i objectius de cada alumne.
·2 hores de classe
·1 entrenador federat de SUP
·Material (taula, rems, armilla)
·Assegurança RC i accidents.

¡GAUDEIX DEL MILLOR PASSEIG MENTRE DESCOBREIXES LA FAUNA I LA FLORA DE LA COSTA BRAVA AMB UNA EXCURSIÓ DE PADDLESURF!

Padel surf 8 persones

EXCURSIONS PADEL SURF O KAYAK + SNORKEL

Acompanyat per la teva família o amics, una excursió de KAYAK  o PADEL per la costa de Tossa de Mar no et deixarà indiferent. Aprofitarem la calma del matí per poder remar sense vent ni onades i poder gaudir de les aigües cristal·lines i turqueses de la nostra platja. No cal que siguis un expert del Paddle Surf o del kayak, per poder emprendre aquesta aventura, ja que és una excursió de nivell fàcil i apte per a tots els públics. Si vols a més que els més petits també hi participin, poden anar d’acompanyants asseguts a la teva taula. Realitzarem una parada o dues per poder observar el fons marí.

L’excursió que et proposem, et permet doncs, a més de practicar esport al ritme que tu et proposis, gaudir de la fauna marina al seu hàbitat natural, respectant el medi ambient i utilitzant el rem com a únic mitjà de propulsió. Una ocasió única de veure en el seu estat natural, fauna salvatge sense interferir per res en la seva conservació. Aquesta activitat us farà gaudir amb la vostra família o amics i descobrir la COSTA BRAVA d’una manera diferent!

XURRO

BANANA BOAT

Banana boat-xurro

Esquí Bus, Banana Boat o xurro, són els diferents noms que es te una de les activitats més divertides i intenses al mar.

Cavalcar amb la banana sobre les onades amb els teus amics, companys o família, es converteix en una experiència inoblidable. És apta per a totes les edats. Desequilibri, treball en equip, adrenalina i diversió extrema.

Gaudeix de les nostres activitats a Cala Llevadó i no oblidis tastar la Banana, repetiràs segur amb aquesta divertida activitat.

No ho pensis més i prova el Banana boat a la Costa Brava, Cala Llevadó!

FES JA LA TEVA RESERVA

Banana boat platja

ESQUÍ AQUÀTIC

esquí aquàtic Cala Llevadó

L’Esquí Aquàtic és una forma de lliscament en què s’assoleixen altes velocitats, exigeix ​​bons reflexos i equilibri.

Els participants esquien sobre l’aigua agafats a una corda llençada per una llanxa motora amb un o dos esquís. Aquesta disciplina està adaptada per a tota la família.

L’activitat es realitza a Cala Llevadó, a 3 km de Tossa de Mar. Gràcies a les seves característiques, l’emplaçament és ideal per fer tota mena d’activitats aquàtiques i garanteix la diversió per a tots els públics.

RESERVA LA TEVA ACTIVITAT, CLASSE O CURS D’ESTIU I GAUDEIX EN EL MILLOR ENTORN

 

Wakeboard platja

FES LA TEVA RESERVA!!!